Αναμνηστικά

Το Κατάστημα Αναμνηστικών του ΑΠΘ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018 με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών και των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ σε αναμνηστικά αντικείμενα και δώρα, που φέρουν κατά αποκλειστικότητα το εμπορικό λογότυπο του Πανεπιστημίου. Πλέον δραστηριοποιείται και στην οργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, με την κατά παραγγελία παραγωγή και διάθεση συνεδριακού υλικού, με ή χωρίς εκτύπωση (στυλό, μπλοκ, usb, τσάντες κα) αλλά και exclusive αναμνηστικών δώρων με τον λογότυπο του ΑΠΘ ή του διοργανωτή.

Η βασική συλλογή του Καταστήματος περιλαμβάνει είδη ένδυσης, χρηστικά αντικείμενα και εταιρικά δώρα με τα διακριτικά του ΑΠΘ αλλά και ειδικές κατασκευές με χαράξεις (κατά παραγγελία), ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα αντικείμενα, με έμφαση στην ποιότητα.

Μέσω του Καταστήματος Αναμνηστικών του ΑΠΘ διατίθενται και προιόντα που παράγονται από τις πρότυπες γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες του Αγροκτήματος του ΑΠΘ (κρασί, λάδι κ.α.), σε συνεργασία με εργαστήρια του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ.

Η στοχευμένη ανάπτυξη συνεργασιών αμοιβαίας προβολής και διάθεσης αναμνηστικών αντικειμένων με σημαντικούς φορείς της πόλης, συμβάλει στην ευρύτερη προβολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και  στην ανάδειξη της άρρητης σχέσης του με αυτή.

Τα αναμνηστικά αντικείμενα του ΑΠΘ διατίθενται αυτή τη στιγμή σε δύο σημεία πώλησης εντός του πανεπιστημιακού campus, προς εξυπηρέτηση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και των επισκεπτών:

  1. Κεντρικό Κατάστημα (Ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης ΑΠΘ, τηλ. +30 2310 996919)
  2. Φωτοτυπικό Κέντρο ΑΠΘ (Ισόγειο Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ, τηλ. +30 2310 995309)

Παράλληλα λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (E-shop) για ηλεκτρονικές παραγγελίες, στο οποίο υπάρχει διαθέσιμο το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας.

Ανακοινώσεις

Φωτογραφικό Υλικό

TOP
Μετάβαση στο περιεχόμενο